Omfattande
renoveringstjänster från Malax

Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi erbjuder ett brett utbud av renoveringar för både privata hushåll och affärsbehov i Malax och på andra håll i Vasa-regionen. Vi utför heltäckande lägenhetsrenoveringar såsom köks-, badrums- och även ytrenoveringar av högsta kvalitet och lyssnar på kundens önskemål.

Kontakt

Behöver ditt hem ett nytt utseende, en omfattande förnyelse och renovering? Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi hjälper dig i alla renoveringar av ditt hem eller företagslokaler med ett brett utbud av professionella färdigheter inom området. Du kommer att få alla tjänster du behöver från oss för fullständig renovering av ditt hem ända fram till ytbehandlingen. Vi betjänar flexibelt från Malax i hela Vasa-regionen, samt även Korsholm och Närpes.

Traditionell konstruktion

Renovering av lägenheter, köksrenoveringar och badrumsrenoveringar

Vi utför renovering av ditt hem från golv till tak – både små och stora enheter. Du kan beställa en omfattande lägenhetsrenovering från oss, varvid vi kommer att ta hand om kvaliteten på renoveringen på nyckelfärdig basis. Med samma princip utför vi även badrums- och köksrenoveringar.

 

Planeringen av renoveringen börjar med ett besök, på grundval av vilket vi beräknar ett kostnadseffektivt erbjudande för dig avseende den totala kostnaden för arbetet. Tag alltså kontakt och bjud in oss till ett planeringsbesök i ditt hem!

Fråga mer

Utvändiga reparationer, kakel, lister och möbelinstallationer

Vi tar också hand om små och snabba renoveringar av ditt hem, fritidshus eller företagslokaler, såsom kakel, installation av tak- och golvlister, målning av interiör- och exteriörytor och olika möbelinstallationer, till exempel i kök eller badrum. Fråga oss också om byggande av utemöbler i enlighet med dina önskemål!

Inget arbete är för litet eller för anspråkslöst för oss. Tveka inte att kontakta oss, utan be om en offert för dina arbetsbehov.

Fråga mer

Anförtro dina hemrenoveringar till en professionell

När du beställer en renovering av din lägenhet via oss, försäkrar du dig om att slutresultatet blir som planerat. Det viktigaste för oss är kundnöjdhet som vi uppnår genom att ta hänsyn till kundens behov och önskemål. Det är därför vi ofta får beröm för den höga kvaliteten på vårt utförande och flexibiliteten och tillförlitligheten i vår tjänst. I samarbete med oss behöver du inte förbereda dig på oväntade schema- eller budgetändringar.

Be om en erbjudande!