Traditionellt
byggproffs i Malax

Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi är en erfaren professionell inom byggnadsvård och renovering. Vi genomför både nybyggnation och gamla renoveringsprojekt med naturliga material och gamla, moderna arbetsmetoder. Vi betjänar flexibelt från Malax i Vasa-regionen.

Ta kontakt

Bor du i ett hus eller ett frontmannahus i behov av renovering eller har du ett stockhus som behöver räddas? Är bevarandet av den gamla stilen viktig för dig? Drömmer du om att bygga ett nytt trähus som andas gångna tider? Vi på Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi är specialister på traditionell byggnadsvård med mer än 10 års erfarenhet. Enligt vår mening handlar byggnadsvård och renovering framför allt om att respektera den gamla stilen och atmosfären och uppnå dem med moderna arbetsmetoder och naturliga byggmaterial.

Övriga tjänster

Renovering av gamla byggnader

Vi erbjuder tjänster för modern och förnuftig renovering av gamla byggnader, både inomhus och utomhus. Vi känner till gamla hus och byggmetoder från olika epoker – vi vet hur man byter ut de lägsta timmerstockarna i ett trähus eller renoverar hus med respekt för traditionerna och implementeringen av hållbara lösningar. Vi renoverar ditt hem eller en annan byggnad enligt arbetsmetoder, stil och material från det ursprungliga byggdatumet.

 

Våra tjänster inkluderar:

  • Renovering av: stommar, fasader, timmerreparationer.
  • Inredningsrenovering: förnyelse av ytor, restaurering av detaljer, murningsarbeten.
  • Fönsterrenoveringar och fönsterreparationer.
Fråga mer

Att bygga nytt med respekt för traditioner

Enligt kundens önskemål bygger vi nya egnahemshus som andas förgångna tider. Om du uppskattar stilen och atmosfären från gamla tider, hållbara lösningar och naturliga byggmaterial, beställ byggandet av ditt nya hem på Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi.

Vi bygger trähus i enlighet med praxis för traditionell byggnadsvård och investerar i den valda tidens stil in till minsta detalj. Vi bygger hus som varar från generation till generation.

Fråga mer

Kontakta en kunnig byggnadsvårdare

Kontakta oss och berätta om dina behov av traditionell byggnadsvård eller renovering. Du kan också bjuda in oss till ett kartbesök, på grundval av vilket vi beräknar ett konkurrenskraftigt erbjudande för kostnaden för arbetet. Du kan kontakta oss via telefon, e-post samt med det formulär du hittar på vår hemsida. Vi berättar gärna mer om traditionell byggnadsvård, så tveka inte att kontakta oss.

Kontaktuppgifter