Kattavat remontointipalvelut Maalahdesta

Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi tarjoaa monipuoliset remontointipalvelut sekä yksityisten kotitalouksien että yritysten tarpeisiin Maalahdessa ja muualla Vaasan seudulla. Toteutamme niin kaiken kattavat huoneistoremontit kuin keittiö-, kylpyhuone- ja pintaremontitkin korkealaatuisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä

Kaipaisiko kotisi uutta ilmettä, kokonaisvaltaista remontointia ja kunnostusta? Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi on apunasi kaikissa kotisi tai yrityksesi toimitilojen remonteissa alan laaja-alaisella ammattitaidolla. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut kotisi täydelliseen kunnostukseen aina pintojen viimeistelyä myöten. Palvelemme joustavasti Maalahdesta käsin koko Vaasan seudulla, kuten Mustasaaressa ja Närpiössä.

Perinnerakentaminen

Huoneistoremontit, keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit

Toteutamme kotisi remontit lattiasta kattoon – sekä pienet että suuret kokonaisuudet. Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisen huoneistoremontin, jolloin huolehdimme remontin laadukkaasta loppuun saattamisesta avaimet käteen -periaatteella. Samalla periaatteella toteutamme myös kylpyhuone- ja keittiöremontit. 


Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka pohjalta laskemme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen työn kokonaiskuluista. Ota siis yhteyttä ja kutsu meidät suunnittelukäynnille kotiisi!

Kysy lisää

Pintaremontit, kaakeloinnit, listoitukset sekä kalusteasennukset

Huolehdimme myös kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai toimitilojesi pienistä ja nopeista remonttitöistä, kuten kaakeloinneista, katto- ja lattialistojen asennuksista, sisä- ja ulkopintojen maalaustöistä sekä erilaisista kalusteasennuksista esimerkiksi keittiössä tai kylpyhuoneessa. Kysy meiltä myös toiveidesi mukaisten ulkokalusteiden rakentamisesta!


Mikään työ ei ole meille liian pieni tai vaatimaton. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan kysy reilusti tarjous työtarpeellesi.

Kysy lisää

Luota kotisi remontit ammattilaiselle

Kun tilaat huoneistosi remontoinnin kauttamme, varmistat, että lopputulos on suunnitelmien mukainen. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys, jonka tavoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet täsmällisesti huomioiden. Saammekin usein kiitosta työnjälkemme korkeasta laadusta ja palvelumme joustavuudesta sekä luotettavuudesta. Yhteistyössä kanssamme sinun ei tarvitse varautua yllättäviin aikataulu- tai budjettimuutoksiin.

Pyydä tarjous!