Perinnerakentamisen ammattilainen Maalahdessa

Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemi on kokenut perinnerakentamisen ja -kunnostamisen ammattilainen. Toteutamme sekä uudisrakentamisen että vanhan kunnostamisen projektit luonnonmukaisia materiaaleja sekä vanhoja, ajanmukaisia työmenetelmiä hyödyntäen. Palvelemme Maalahdesta käsin joustavasti Vaasan seudulla.

Ota yhteyttä

Asutko kunnostusta kaipaavassa rintamamiestalossa tai vanhassa hirsirunkoisessa talossa ja ajan tyylin säilyttäminen on sinulle tärkeää? Unelmoitko uuden, mutta vanhaa aika henkivän puutalon rakennuttamisesta? Me Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemellä olemme perinnerakentamisen asiantuntijoita yli 10 vuoden kokemuksella. Mielestämme perinnerakentamisessa ja -kunnostamisessa on kyse ennen kaikkea vanhan tyylin sekä tunnelman kunnioittamisesta ja niiden tavoittamisesta ajanmukaisia työmenetelmiä sekä luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja hyödyntäen.

Muut palvelut

Vanhojen rakennusten kunnostaminen

Tarjoamme palvelut vanhojen rakennusten ajanmukaiseen ja järkevään korjausrakentamiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Tunnemme vanhat talot sekä eri aikakausien rakennustavat – tiedämme miten hirsirunkoisen rakennuksen alimmat hirret vaihdetaan tai rintamamiestalo remontoidaan perinteitä kunnioittaen ja kestäviä ratkaisuja toteuttaen. Kunnostamme kotisi tai muun rakennuksesi alkuperäisen rakennusajankohdan työtapoja, tyyliä ja materiaaleja mukaillen.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Korjausrakentaminen: rakenteet, julkisivut, hirsikorjaukset.
  • Sisätilojen remontit: pintojen uusiminen, yksityiskohtien restauroiminen, kaakeliuunien muuraaminen. 
  • Ikkunoiden kunnostukset ja ikkunaremontit.
Kysy lisää

Uuden rakentaminen perinteitä kunnioittaen

Rakennamme mennyttä aikaa henkivät uudet omakotitalot asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli arvostat vanhan ajan tyyliä ja tunnelmaa, kestäviä ratkaisuja sekä luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja, tilaa uuden kotisi rakentaminen Byggnadsvård Perinnerakennus Peltoniemeltä. 

Toteutamme puutalot perinnerakentamisen käytäntöjä noudattaen ja valitun ajan tyyliin panostaen aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Rakennamme taloja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Kysy lisää

Ota yhteyttä asiantuntevaan perinnerakentajaan

Ole meihin yhteydessä ja kerro perinnerakentamisen tai -kunnostamisen tarpeistasi. Voit myös kutsua meidät kartoituskäynnille, jonka pohjalta laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen työn kuluista. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää perinnerakentamisesta, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot